Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek a sperma ízét? Lenyelitek vagy kiköpitek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 4. 14:25
1/13 anonim válasza:
Van amikor lenyelem, és van amikor nem. Függ éppen az adott pasitól, hogy milyen kapcsolatban vagyok vele, vagy akár a hangulatomtól. Ugy gondolom soha nem szólhat meg egy pasi sem azért egy nőt amiért nem nyeli le.
3/13 anonim válasza:
1. Nyalásnál mi is nyelünk mindent ám.
4/13 anonim válasza:
Nem szukseges van nyalofolia is a vilagon ...
Amugy az alaga mint a hig takony
Az ize van h marha pocsek
Amugy meg akkor mikor nekem epp kedvem van hozza...
5/13 anonim válasza:
Én az eddigi pasijaimnak mindig lenyeltem. Mostani páromét szívesen izlelgetem mielőtt lenyelem. Én szeretem. 25l
7/13 anonim válasza:
Barátomé finom, másétól tuti undorodnék
8/13 anonim válasza:
Nem próbáltam, de nem is szeretném.
Sok mindenre nyitott vagyok a szexben, de ez speciel nem vonz. Bárhová élvezhet a párom, de az arcomra, főleg a számba, nem. Abszolult megértő.
9/13 anonim válasza:
Persze hogy lenyelem, ez a jutalma a ténykedésemnek :D
10/13 anonim válasza:
Mindig lenyelem, az íze változó volt akinek tök jó ízű volt meg volt akinek kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!