Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mit gondoltok róla, ha egy lány ribi az ágyban?
Figyelt kérdés
Civil viselkedésre meg természetre nem, de az ágyban egy kis ribi.2019. aug. 4. 10:25
11/16 anonim válasza:
Sokkal jobb mint egy besavanyodott, unalmas szentfazék!
12/16 anonim válasza:
Jó, ha szajha az ágyban, de amúgy szelíd bárány. 🙂
13/16 anonim válasza:
Klassz,mert elvezi a szexet,szereti a répát,es mibdenhol,mindenkor kivanja,minden szeret,,az ilyan csajt jo meglökni.akár naponta 5xis,mert én tudok annyiszor.En is fiuba ribi vagyok mert mindeg akarom
14/16 anonim válasza:
Azt szoktam mondani h gátlástalan szajhának kell lenni az ágyban. Ez nem lehet probléma.
Civil életben teljesen átlagosan viselkedem ez a normális szerintem
26N
15/16 anonim válasza:
Azt, hogy örülj neki, hogy ilyen partnered van, megvan köztetek a megfelelő mélységű bizalmi-érzelmi viszony. A férfiak 90%-a erre vágyik, egészségetekre :)
16/16 anonim válasza:
Kép alapján már voltál prostinál.
Rossz ajtón kopogtatsz ,mert én nem vagyok örömlány
Szia. Pénzért esetleg vállalnál valamit? Nem nézek ki jól, ezért szoktam pénzért keresni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!