Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakori hibák az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori hibák az ágyban?

Figyelt kérdés
Lányok, meg tudnátok mondani nekem, hogy mik azok a gyakori hibák amiket egy férfi elkövet az ágyban?

2019. aug. 4. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Túlságosan siet, nem nyújtja el eléggé az előjátékot
2019. aug. 4. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Túlságosan lassú, nagyon elnyújtja az előjátékot.

Szerintem a legnagyobb hiba, amit egy férfi elkövethet, ha online tanácsokra hallgat, meg google-ről keres ki mindenféle tippeket, és nem a saját partnere jelzéseire és igényeire figyel. Minden nő más, mindenki mást szeret. Én pl csak felesleges, kényszerű kötelességként tekintek az előjátékra, azt szeretem, ha éppen annyi van, amennyi minimálisan szükséges, hogy utána rátérhessünk a tényleg élvezetes részeire, de más lány meg azt szereti, ha az előjáték alatt kb 6x elélvezésig nyalják, és utána a pasi csak gyorsan bedugja neki és 2-3 lökés alatt élvezzen el, mert neki meg az a rész nem jó. Mi hiába írunk olyasmit, ami nekünk nem tetszik, ha az éppen aktuális partnered pont azt szereti, amit mi nem.

Legalábbis, nekem volt már olyan élményem, hogy a pasi olvasott valami zseniális tippet a neten, és annak ellenére is, hogy nekem az nem igazán okozott gyönyört, "csakazértis" alapon úgy csinálta, mert a neten azt írták, hogy az úgy jó. Hát, köszönöm szépen, internet. Szakítottunk is, aki ennyire ostoba, az lehetőleg ne nyúljon nőhöz.

2019. aug. 4. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb hiba amit egy férfi elkövethet az ágyban az ha nem figyel a partnerére. Nincs tuti tipp, az egyik nő ezt, a másik azt szereti. Nem adnak ki róla kézikönyvet - figyelj arra hogy a partnerdek is jó legyen, figyeld a reakciót és minden sínen lesz.
2019. aug. 4. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Sok van.
2019. aug. 4. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Kommunikáció hiánya.

Ez szerintem az egyetlen egyetemes hiba.

Minden embernek - nő és férfi - egyedi ízlése, igénye van. Valamelyik összeegyeztethető, valamelyik üti egymást a párjáéval.

Ezeket meg kell beszélni, és megegyezni.

Például nekem és páromnak is vágya, hogy dominálhasson. Nálam ez bejött, ő sajnos nem tud, mert bepánikolok közben.

Megbeszéltük: ő szívesen lemond róla, mert neki az a legnagyobb élvezet, ha én élvezem, ráadásul imád az alárendeltem lenni.

Neki pedig vannak olyan fétisei, amik engem nem kifejezetten hoznak lázba, de nem látom akadályát hogy ne tegyem meg érte, így szívesen csináljuk azokat is :)

2019. aug. 4. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Önző és nem figyel a másikra.

Sajnos elsőnek kifogtam egy ilyet.. Egyáltalán nem figyelt rám, csak az volt neki a fontos, hogy ő kielégüljön. Sose volt mellette orgazmusom.

A másik pedig a kommunikáció hiánya. Meg az, ha nincs meg az összhang két ember között.

2019. aug. 4. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!