Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan?
A baratommal ket honapja jottunk ossze. Mindkettonknek elso a masik. Tudja h en meg szeretnek varni a szexel es nem is eroltet semmit de nem tudom meddig kene huznom a dolgot. Nem akarom elsietni nem az a lany vagyok aki rogton szetteszi a labat de hihetelen hogy mennyire megbizok benne es szivem szerint mar holnap lefekudnek vele. Meddig erdemes varni? Mennyit varjak hogy ne erezzem magamat tul konnyuverunek? Ti mennyit vartatok az elsovel?
En 19L a baratom 20F
"meddig kéne húzni a dolgot".
Ez nekem nagyon nem tetszik.
Tehát nem akkor akarsz lefeküdni vele amikor eljön az ideje , amikor jól esne mindkettőtöknek , hanem te számításból, mondjuk úgy hogy érdekből.
Régen rossz ha ezen kell agyalni . Ennek akkor kell megtörténni amikor pont jön az a mindent elsöprő megállíthatatlan vágy.
Szerintem te készen állsz.
Én mindig azt mondom hogy nem érdemes elsietni, de rajtad azt látom hogy szeretnéd, csak az elveid fognak vissza.
Ne az eszedre hallgass, hanem a szívedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!