Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek olyan jó melle van, mint ha full szilikon lenne?
Figyelt kérdés
Szoktak rá tenni megjegyzéseket?2019. aug. 2. 20:58
1/11 anonim válasza:
Nekem! Najó.. nekem nem sajnos pedig jó lenne. Szép formásak de kicsik.
2/11 anonim válasza:
A barátom feleségének - 2 gyerek után - szinte betonkemény, pofátlanul nagy és nem lógó melle van. Milliókat kereshetne velük, mert százezer közül egynek ha megadatik az, hogy nagyobb és jobb a melle mint másnak szilikonnal feldúsítva!
3/11 anonim válasza:
Az érdekli, hogy vannak-e nem szilikon keblek olyan formásak mint a szilikonok, vagy tesznek-e a férfiak a nőkre, azok melleire megjegyzéseket (függetlenül attól, hogy szilikon vagy sem)? Mert mindkettőre igen a válasz.
5/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy az érintettek közül senki sem válaszol
2019. aug. 3. 12:57
6/11 anonim válasza:
Van. Általában a tini lányoknak. 17 éves koromig nekem is olyan feszes es kemeny volt hogy mindenki azt hitte szilikon. Folyamatosan nöttek. Már nem olyan brutal feszesek de szerencsere nem lógnak. 23L
7/11 anonim válasza:
Enyémre hitték már, hogy meg van műttetve, pedig nem különösebben nagy (80C) meg csak annyira feszes mint egy átlag 18 évesnek, de nagyon kerek.
8/11 anonim válasza:
Barátnőm nővérének csak nagy és elég lógós 23 éves kora ellenére, de szerintem ennél jobb nem kell. Szoktam kukkolni neki amikor tudom.20F
9/11 anonim válasza:
Nekrm hasonló, melltartó nélkül is szinte teljesen a “helyén” marad
Van megjegyzes is boven sajnos
10/11 anonim válasza:
Hát azt nem mondom hogy olyan szabályos kerek és betonkemény de buszke vagyok rám hogy nem kicsik, és egyáltalán nem lógnak, nem is puhák. Szoktam melltartót nélkül is felvenni egy-két topot és barátom is azt mondja hogy szép látvány mert szép formásak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!