Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van akinek olyan jó melle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek olyan jó melle van, mint ha full szilikon lenne?

Figyelt kérdés
Szoktak rá tenni megjegyzéseket?

2019. aug. 2. 20:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Nekem! Najó.. nekem nem sajnos pedig jó lenne. Szép formásak de kicsik.
2019. aug. 2. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
A barátom feleségének - 2 gyerek után - szinte betonkemény, pofátlanul nagy és nem lógó melle van. Milliókat kereshetne velük, mert százezer közül egynek ha megadatik az, hogy nagyobb és jobb a melle mint másnak szilikonnal feldúsítva!
2019. aug. 2. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Az érdekli, hogy vannak-e nem szilikon keblek olyan formásak mint a szilikonok, vagy tesznek-e a férfiak a nőkre, azok melleire megjegyzéseket (függetlenül attól, hogy szilikon vagy sem)? Mert mindkettőre igen a válasz.
2019. aug. 2. 21:47
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Sajna nincs :(
2019. aug. 2. 22:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy az érintettek közül senki sem válaszol
2019. aug. 3. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Van. Általában a tini lányoknak. 17 éves koromig nekem is olyan feszes es kemeny volt hogy mindenki azt hitte szilikon. Folyamatosan nöttek. Már nem olyan brutal feszesek de szerencsere nem lógnak. 23L
2019. aug. 3. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Enyémre hitték már, hogy meg van műttetve, pedig nem különösebben nagy (80C) meg csak annyira feszes mint egy átlag 18 évesnek, de nagyon kerek.
2019. aug. 3. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Barátnőm nővérének csak nagy és elég lógós 23 éves kora ellenére, de szerintem ennél jobb nem kell. Szoktam kukkolni neki amikor tudom.20F
2019. aug. 5. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:
14%

Nekrm hasonló, melltartó nélkül is szinte teljesen a “helyén” marad

Van megjegyzes is boven sajnos

2019. aug. 5. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt nem mondom hogy olyan szabályos kerek és betonkemény de buszke vagyok rám hogy nem kicsik, és egyáltalán nem lógnak, nem is puhák. Szoktam melltartót nélkül is felvenni egy-két topot és barátom is azt mondja hogy szép látvány mert szép formásak :-)
2019. aug. 5. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!