Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiatlan lenne az a hozzáállás hogy inkább csinálom magamnak minthogy olyan nővel legyek aki nem jön be 100 százalékosan?
5 éve nem voltam nővel, lehetne nem is eggyel szexuális kapcsolat de nekem nagyon kevés nő jön be és azok meg engem nem akarnak sajnos így inkább vagyok szex nélkül és magamnak csinálom.
Haverok mond azt mondják ez nagyon csajos és gáz, meg hogy jó f## nem válogat
Meglep néhány válasz. Egyszer azt mondják, hogy mi, hülye férfiak fűt-fát megdugunk, csak lyuk legyen rajta. Most meg ha kiderül, hogy vannak kivételek, az pedig gáz. Elég vicces.
Én is sok lehetőséget kihagytam már, sőt, konkrétan visszautasítottam. Ha egyszer nem tetszik valaki, és nem vágyom rá, hogy megdugjam, akkor miért kéne erőltetni? A nők sem feküsznek le akárkivel, sőt. Jó, mondjuk én nem vagyok ennyire válogatós.
Ne a haveroknak, vagy bárki másnak akarj megfelelni. Ha az adott haverod egy adott nőt még meg... szeretne és Te nem, az a saját véleménye, ez meg a te életed.
A hozzászólók egy részének abban igaza van, hogy a teljesen tökéletest kár hajtani, űzni, az sem szerencsés ha "semmi sem elég jó". Hányszor 5 éved van még? Most lehet azt mondod sok, de amikor majd lehúzzák a rolót akkor nagyon szeretnél majd újabb 5 évet, vagy akár csak 5 napot s bánni fogod minden elvesztegetett percét az életednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!