Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudják a fiúk, hogy mennyi idő alatt lehet lefektetni egy lányt?
Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 23:10
1/7 anonim válasza:
Ha nincs semmi utalás, nem tudják
Másrészt, a lány reakció a közeledésre
2/7 A kérdező kommentje:
Például milyen reakció mire utal?
2019. aug. 1. 23:14
3/7 anonim válasza:
Tömören: amíg nem kezdeményez, beszélget, tesz próbát addig a legtapasztaltabb Casanova sem tudja. Ne jeleket keress, udvarolj, kedveskedj, kezdeményezz. Ezek vezetnek eredményre, nem pedig a jelek.
4/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam utalni arra, hogy mast már oké a dolog, hogy gyengéden simogatni kezdem a felkarját, résnyire nyitott szájjal hol a szemébe, hol az ajkaira nézek, illetve közelebb húzódok. Erről rájön, hogy csók okés, a csók hevességéből pedig rájön, hogy le akarok feküdni vele. Jobbik esetben.
5/7 A kérdező kommentje:
Én amúgy a lány vagyok es azért kérdezem, hogy oda tudjak figyelni ezekre, ha fiúkkal vagyok.
2019. aug. 1. 23:28
6/7 anonim válasza:
A kérdező kommentje alapján azt mondanám... a sex nem bűn, nem vezekelni való vétség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!