Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a szépfiúkat szeretik a nők?
Testem sportos, farkam méretes, csak a fejem átlagos.
Nem is kellek a nőknek, nekik csak az arc számít :(((
Hát figyelj, írásod alapjàn nem lehetsz túl pozitív ember, emelett érezhető hogy önbizalomhiànyod is van. Ami valószínű hogy élőben is érezhető rajtad.
Inkàbb ez lehet a problèma. Nem az hogy àtlagos az arcod..
Ez fordítva is kérdés lehetne, hogy mièrt a szép nőket szeretik a férfiak?!
Szedd össze magad ès lessz barátnőd!
Úgy még egy tábornok sem nyert csatát, hogy az első puskalövésre a katonák feltett kézzel ugráltak ki a lövészárokból.
Együttérzést, tuti mondatot, sajnálkozást vársz? Mert egyik sem segít! Úgyhogy katona fel a fejjel, szuronyt fel, attól hogy elveszítünk 1-1 csatát még simán megnyerhetjük a hadjáratot.
Akkor elárulom: a nők nagy része nem szereti a szépfiúkat. Inkább a markáns férfiarcot szeretik.
Viszont a negatív energia kisugárzik, és az taszító.
Én nem a “szépfiúkat” szeretem, viszont felőlem lehet bármilyen jó teste ha a feje pl ronda. Mégiscsak azt nézném minden nap. És ezt nem sértésnek szánok hiszen nem is tudom hogy nézel ki!
De annyi, hogy azon nem sokat valtoztathatsz, aki szeret az úgy fog szeretni ahogy vagy. Az meg hogy mekkora a farkad, ha nekem pl nem tetszik a fejed el se jutok odáig hogy megtudjam (magam nevében írom mert tudom sokak fordítva működnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!