Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen nőt?
Akivel nagyon jó a szex (legalább a napi 1 igénye megvan), szép, csinos, sportos, nincs elhízva, kedves, házias, rendszerető, jól tud főzni, értelmesen el lehet vele beszélgetni, meg lehet vele jelenni és nem hoz szégyent rám, szereti a gyerekeket és akar is majd gyereket.
A halmaz keresztmetszetének megfelelő nővel én még nem találkoztam.
Létezik ilyen egyáltalán?
1:
Ettől tartok én is.
És még azt le sem írtam, hogy anyja legyen lehetőleg normális, ne pedig egy hárpia.
időgép?
1927-ben sok ilyen nő élt.. az akkori szépségideál még nem volt összeegyeztethetetlen a gyerekvállalással, a karrierrel és minden egyébbel.
Nem a nők védelmébe szólok, de azért lássuk már be, hogy ennyi elvárásnak napi 48 órában is nehéz volna megfelelni.
+ szerintem ahhoz, hogy egy nő jó anya legyen az első években szerintem tucatjával többet kell foglalkoznia a gyerekével mint önmagával és veled. Szóval számomra már csak ez kizárja a tip-top megjelenést.
2:
És hol/hogy sikerült szert tenned rá?
4:
Szerintem ez nem sok elvárás, és egyáltalán nem teljesíthetetlen.
7:
Kompromisszumképes vagyok, kiegyezek az 1 gyerekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!