Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexpartnerem kidobott mert érzéseim lettek irányába?
Figyelt kérdés
A szexet sajnálom.
Lehet ebböl még valaha szex?
Fiúk ti bele mennétek? 😊
2019. aug. 1. 13:53
11/17 anonim válasza:
Félreérthetően tetted fel a kérdést.. :D
Szóval, veled lehet belemennék :D:D
Amúgy meg, ha belémzúgsz de én tutira nem akarok tőled kapcsolatot akkor minek nyúzzalak?
Inkább keresek mást akivel jó a szex.. Neked annyit mondanék, hogy keress olyan pasit aki viszont szeret és akivel jó a szex.
12/17 A kérdező kommentje:
Itt félre érti mindenki.
Én nem akartam töle kapcsolatot csak szexet.
De attól függetlenül megszerettem,mert olyan jó volt vele a szex.
2019. aug. 1. 14:23
13/17 A kérdező kommentje:
De továbbra is a szexet szerettem volna folytatni.
2019. aug. 1. 14:23
14/17 anonim válasza:
De most te melyik vagy? A fiú vagy a lány?
15/17 anonim válasza:
Ha kidobott akkor szerintem már nem lesz abból semmi
16/17 érdeklődő35 válasza:
Nem érdemes folytatni. Keress más partnert.
17/17 anonim válasza:
De ha amúgy sem akartál volna tőle többet, akkor felesleges volt elmondani neki az egészet. Vagy hogy derült ki, hogy érzéseid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!