Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi értelme a párkapcsolatnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Nem tudok elköteleződni, nem akarok gyereket, de minden fiatal nőt meg akarok dugni. Igazából semmi értelme hosszú távra tervezni, mert minden nő unalmas egy idő után... Ti hogy vagytok vele?

2019. júl. 31. 23:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én sem akarok gyereket, de nekem meg borzasztó lenne minden nap másik fickóval lenni, mert a szex is egyfajta "szociális interakció" ami stresszel jár. Ráadásul én nem is akarok minden férfival kapcsolatba kerülni.

De megértem hogy téged hajt a tesztoszteron, szerintem ezzel semmi baj nincs amìg őszinte vagy a màsikhoz és hajlandó vagy vállalni akàrmilyen szokásodhoz köthető "baleset" utáni következmènyt (pl. std utàni kufirc szünet vagy cölibátus, gyerek ellàtása vagy abortusz anyagi tàmogatása stb.).

Vedd figyelembe, hogy igaz amit előttem írtak: az általad leírt életvitel hosszútávon kiégéshez vagy depresszióhoz vezethet a bensőséges tàrsas kapcsolatok hiánya miatt.

2019. aug. 1. 01:10
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Ha Pesti vagy, gond nélkül meg tudod valósítani ezeket a vágyaidat, ott a nők nagyon nagy része ilyen!
2019. aug. 1. 06:08
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: Na ja, de azért ahhoz nem akármilyen pasinak kell lenni, hogy azoknál a csajoknál esélye legyen...
2019. aug. 1. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 - Budapest tele van egyetemekkel, sok fiatal vidéki làny idejön tanulni akiknek teljesen új élmény az éjszakai élet (mert vidéken nem volt annyi kocsma meg bár), azt hiszik hogy ez menő úgyhogy beleveteik magukat a bulizásba.

A pestiek sem szentek és nem minden vidéki lány ilyen, csak azt írom nem minden lány budapesti aki ott tartózkodik.

2019. aug. 1. 11:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem kell atompasinak lenni, hogy Pesten nőt kapj. Elég ha egy kicsit jobban izmos vagy, meg jó a szöveged. A jóképűség meg nem Pestfüggô. Az előzô kettő, esetleg...
2019. aug. 1. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!