Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek létezhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek létezhet passzív hetero? Aki a női érintést, hangot, lelket szereti, de azt élvezi legjobban, ha a lány ujjazza vagy megdugja őt felcsatolhatóssal?

Figyelt kérdés
Kiábrándító egy ilyen srác vagy izgalmas is lehet?

2019. júl. 31. 10:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Bizotsan van, bár sajnos nem találkoztam még vele:(

19L

2019. aug. 15. 21:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen csak kevesen vannak akik élvezik ezt
2019. aug. 16. 07:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Te élvezed? :)
2019. aug. 16. 10:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az exem kicsit ilyen volt, nekem kellet dominalnom és megalázni is ot. Egy ideig meg élveztem is, de aztán teljesen elveszítette számomra a férfiasságát, nem tudtam komolyan venni más élethelyzetekben. Pl nem éreztem, hogy képes lenne az utcán megvédeni meg ilyenek. Sajnos ennek ez a nagyon nagy árnyoldala, de ő pl közölte hogy csinalhatjuk máshogy is csak az neki nem jó... szóval ha találsz is olyan lányt aki ebbe belemegy mindenképpen beszéljetek meg ő mire vagyik és legyél te is épp olyan nyitott mint ő:)
2019. szept. 20. 21:33
 15/18 Nikszike ***** válasza:
100%
Helló! Van hogy megujjazom a barátom fenekét, nagyon izgalmas tud lenni, de nem kell semmi extrémre gondolni, csak egy ujj, semmi öklözés! :D Szeretkezés, ölelkezés közben hatalmas gyönyört tud okozni, de ettől még nem lesz homokos valaki.... :D Most ezzel a gondolatmenettel az is homo, ha valaki a saját farkát fogja, mert hát farkat markol... :)
2019. szept. 20. 21:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerencsés srác. :)
2019. szept. 20. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván létezik ilyen pasi, de kevés csajnak jön be az ilyen szerintem.
2019. szept. 20. 22:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Az tuti.
2019. szept. 20. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!