Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel lehet megnagyobbitani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nickie kérdése:

Mivel lehet megnagyobbitani egy peniszt?

Figyelt kérdés
Nem műtéti úton, valami pumparw a vagy segedeszkozre gondoltam.

2019. júl. 30. 20:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
35%
Szerezz egy teveszart, pakolj köré egymástól azonos távolságra 5 fekete gyertyát, pisild le őket egyenként majd gyújtsd meg őket. Háromszor ugráld körül a kört, amíg égnek a gyertyák. Amint az első elalszik, hányj rá a teveszarra sugárban (javaslom h előtte alaposan rúgj be, akkor könnyebben fog menni). Várj 5 napig, lágyítsd fel a száradófélben lévő végterméket egy kis elefántpisivel, majd kend be az így kapott teveszarral a farkad. (Cirkuszok környékén könnyen beszerezhetőek az alapanyagok.) Tudom, hogy furán hangzik, de hidd el, működik! nekem is kis péniszem volt, de amióta ezt csinálom rendszeresen már a 30 cm-hez közelítek!
2019. júl. 30. 22:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Pénisz tornával lehet picit növelni rajta, de nagyon kockázatos ha rosszul csinálod. A másik amit tehetsz, sportolj, főleg lábazz, kardio edzések (sokan hülyeségnek mondják, pedig sokat számít) illetve a férfi intim torna (gátizom erősítés, ezzel is tudsz egy kicsit nyerni hosszban)

Ui: de ne arra számíts hogy 2x megcsinálod és várod a hatást. Viszont ha kitartó vagy, nem marad el...

2019. júl. 31. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!