Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy legyen úgy barátnőm ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen úgy barátnőm ha nem tudok ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nagyon vágyom egy lányra, meg nyilván a szexre is. Szeretnék ismerkedni, de nem megy. Nem tudok megnyílni.

Szerintem nekem sosem lesz barátnőm, de akkor minek van a farkam? :(

2019. júl. 30. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csövelésre.
2019. júl. 30. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sose lesz barátnőd. Fogadd el. Farkad meg pisilésre tökéletes, hiszen a méreg anyag távozik vizelet formájában.
2019. júl. 30. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz ez a sopánkodás! Ezt most rögtön fejezd be és növessz tököt!

Ilyen hozzáállással nem is lesz barátnőd! Szedd össze magad! Egy lány se fog így szóbaállni veled ha ennyire negatív vagy!

Miért nem megy az ismerkedés? Ha élőben nem is tudsz, próbáld meg a neten keresztül, nem nehéz! Én is az interneten találtam meg a páromat.

Beszélgess minél több lánnyal. Nem baj, ha nem sikerül elsőre összehozni egy randit... Ezekből is tanulhatsz, hogy mit rontottál el.

Dolgozz azért, hogy legyen egy kapcsolatod! Nem fog az öledbe repülni egy barátnő! Légy kitartó!

20L

2019. júl. 30. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem tudod miért van az embernek barátnője.

Csak a szexet írtad le, de tudod: az egy emberi lény, ennél több van egy kapcsolatban. Amíg ezt nem látod, belülről nem érzed, esélyed semmi.

A farkad meg kiváló pisiséhez, ahogy azt már írtál is.

2019. júl. 30. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Most komolyan, megcsalnád a tenyeredet egy nővel???
2019. júl. 30. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Így nehezen lesz, de az legyen előtted, hogy igenis lesz csajom ha törik ha szakad.
2019. júl. 30. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!