Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha már szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha már szinte csak úgy tudok el élvezni ha rezgő vibrátort nyomok a csiklómhoz? Le lehet róla szokni?

Figyelt kérdés

Nagyon ki akartam próbálni egy éve a vibratorral való önkielégítést,hát sokkal jobb viszont szerintem rá szoktam.

Egyébként is nehezen élveztem el,de így a pasimmal ha orálisan kényesztet még nehezebb ,hiszen nem egy pörgő motor a nyelve..

Le lehet róla szokni és valahogy érzékenyebbé tenni a csiklóm, például ha nyal hamarabb vagy egyataln el is tudjak menni?

Mióta együtt vagyunk (3eve) igazából ő az egyetlen aki oralisan ki tudott elégíteni de a vibrator miatt már ez is sokkal körülményesebb sokszor nem is sikerül.

Esetleg gésa golyó segítene valamiben?

25L

2019. júl. 29. 23:22
 1/8 A kérdező kommentje:
Körülbelül 45 perc kell oralisan hozzá,hogy el élvezzek,de van,hogy több és végül nem is sikerül.
2019. júl. 29. 23:23
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

próbáld meg nem használni a vibrátort 😊 vagy használd vele is 😉

L

2019. júl. 29. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne használd a vibrátort és mellőzzétek a punci nyalást egy jó ideig. Szerintem rászoktál, akármilyen gyors a pasid nyelve, a vibrivel nem tud versenyezni :(

Addig is találjatok ki mást.

2019. júl. 29. 23:27
 4/8 A kérdező kommentje:

Volt,hogy használtuk szex közben is, hátulról csinálta én pedig oda nyomtam magamhoz a vibrit,na az brutal jó volt.

Igyekszem mellőzni a vibratort és akkor az orális szexet is,nem lesz egyszerű. Kb meddig mellőzzem az orális szexet ? A kézzel való izgatás is számít ?

2019. júl. 29. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Néhány hétig semmilyen kütyüt ne használj. A szexben tartsatok egy hét szünetet és addig ne is masztizz.

Én ugyanígy voltam vele mint te most, azzal a különbséggel hogy vibrátort dugtam fel miközben oráloztam a pasimnak, plusz kellett hozzá a csiklóvibri is hogy elélvezzek. A jót könnyű megszokni csak az a baj hogy utána már az kell hogy elélvezz. A szex-szünet segített visszaállni a normál módba. Már csak nagyon ritkán kerül elő a vibri.

2019. júl. 29. 23:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát van,hogy egy hetig nem is szexelunk heti 1 vagy két heti 1 szóval ezt nem lesz nehéz betartani :D :(
2019. júl. 29. 23:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne masztizz. Nyalás közben fantáziálj..
2019. júl. 30. 07:17
 8/8 érdeklődő35 ***** válasza:
Változott valami az elmúlt hónapban?
2019. aug. 23. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!