Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már szinte csak úgy tudok el élvezni ha rezgő vibrátort nyomok a csiklómhoz? Le lehet róla szokni?
Nagyon ki akartam próbálni egy éve a vibratorral való önkielégítést,hát sokkal jobb viszont szerintem rá szoktam.
Egyébként is nehezen élveztem el,de így a pasimmal ha orálisan kényesztet még nehezebb ,hiszen nem egy pörgő motor a nyelve..
Le lehet róla szokni és valahogy érzékenyebbé tenni a csiklóm, például ha nyal hamarabb vagy egyataln el is tudjak menni?
Mióta együtt vagyunk (3eve) igazából ő az egyetlen aki oralisan ki tudott elégíteni de a vibrator miatt már ez is sokkal körülményesebb sokszor nem is sikerül.
Esetleg gésa golyó segítene valamiben?
25L
próbáld meg nem használni a vibrátort 😊 vagy használd vele is 😉
L
Ne használd a vibrátort és mellőzzétek a punci nyalást egy jó ideig. Szerintem rászoktál, akármilyen gyors a pasid nyelve, a vibrivel nem tud versenyezni :(
Addig is találjatok ki mást.
Volt,hogy használtuk szex közben is, hátulról csinálta én pedig oda nyomtam magamhoz a vibrit,na az brutal jó volt.
Igyekszem mellőzni a vibratort és akkor az orális szexet is,nem lesz egyszerű. Kb meddig mellőzzem az orális szexet ? A kézzel való izgatás is számít ?
Néhány hétig semmilyen kütyüt ne használj. A szexben tartsatok egy hét szünetet és addig ne is masztizz.
Én ugyanígy voltam vele mint te most, azzal a különbséggel hogy vibrátort dugtam fel miközben oráloztam a pasimnak, plusz kellett hozzá a csiklóvibri is hogy elélvezzek. A jót könnyű megszokni csak az a baj hogy utána már az kell hogy elélvezz. A szex-szünet segített visszaállni a normál módba. Már csak nagyon ritkán kerül elő a vibri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!