Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beteges ha ez felizgat engem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges ha ez felizgat engem?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok. Tegnap voltam strandon és láttam egy nagyon szép, lányt aki nagyon szimpatikus is volt nekem. A fürdőbugyija olyan volt hogy hátul be ment a fenekébe mint egy tanga. Ez már nagyon felizgatott, bár kit nem :D

A ráadás pedig ami nagyon izgató volt nekem az pedig az hogy elől a combja belső felén kicsit pattanásos volt a borotválástól. Ez olyan izgató látvány volt, ahh. Ez beteges ha ez így felizgatott? :)

Úgy kinyaltam volna, meg megfogtam volna azt a szép formás popócskájat:DDD

2019. júl. 29. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Teljesen normális.
2019. júl. 29. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem beteges
2019. júl. 29. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Ah, azt hittem egy újabb aberrált fazonnal lesz dolgunk, de nem. Kicsit csalódott vagyok... :/

Teljesen normális dolog. ^^

2019. júl. 29. 17:52
 4/6 ZoltanAnglia ***** válasza:
31%
22 eves fiu?... a huzzak mondjak magukat fiunak abban a korban es idosebb korban is.
2019. júl. 29. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

a borotvakiütéstől?

Furcsa.

2019. júl. 29. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem beteges, viszont van egy ízlésed, azt meg kell hagyni :D

Szoktál nézni a YouTube-on nyomkodós videókat?

2019. júl. 30. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!