Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénisz kisebbítő műtét létezik?
Az enyém sajnos túl nagy és az eddigi párkapcsolataimban csak hátrány volt belőle. 23/6 jelenleg.
Mostani barátnőm is kimondottan szűk és neki nem jó érzés. Mit lehetne tenni?
#10: az az 56 mm nem átmérő, hanem félkerület. ;)
De igen, létezik akkora. Egy ismerősömnek is ilyen extrém nagy, és elég átokként éli meg.
Létezik, de nem javasolt (ahogy semmilyen végleges beavatkozás sem a genitáliákban kivéve ha nyomós egészségügyi vagy mentális okai vannak).
Mit lehet tenni? Használd körültekintően, óvatosan, keressétek meg az optimális pózt, segíts hogy a párod a lehető legjobban el tudjon lazulni.
Bocsássatok meg hogy belepofázok kis méretűként nagyonmax 19/körbe 13 de sokat bújtam a netet mert nekem nagyhüvelyű nővel az igazi Szóval a nők olyan 2-7,5 cm szélességűek belül
Találkoztam olyan jó 185cm lánnyal akinek valami irdatlan méretű puncija volt csak a sötétben nem láttam csak éreztem.Meg kell találnotok.Bocs de van nő aki pónicsődörrel élvezi.
Szia,kiváncsívá tettél,szeretnék fotót róla,álló,és lankadt formában.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!