Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Vélemény?
Most, hogy itt vagytok elárulnátok miért kérdeztek ilyeneket privátban: hol laksz, hány éves vagy, milyen magas vagy, hány kiló vagy, küldesz képet?
Aki ilyet kérdez, az szexkapcsolatot keres?
Én is szoktam írni privátokat hölgyeknek.
Nem a dugás lenne a lényeg nekem, hanem az emberi kapcsolatteremtés.
21F
Nem csak szex van a világon, az az élet része csupán. :)
Elsősorban kíváncsiság. Ha pedig a lány kérdez akkor rohadtul idegesítő amikor kézzel lábbal próbálja elmagyarázni hogy hogy néz ki a melle, feneke stb. ahelyett hogy mutatna egy arc nélküli képet és kapna rá korrekt válaszokat. A másik meg az "én is hasonló vagyok" képek. Az megint semmit nem jelent mert a lány énképének megfelelő fotót fog választani és az is ma csak hasonló lesz de amúgy tök különböző, és megint nem róla mondanak véleményt hanem másról. Ennek pedig semmi értelme nincs.
Amúgy ha összejön a szex az mindig egy örömteli extra amiben sokan benne vannak.
Azt pedig azért akarják tudni h fiú vagy-e vagy lány mert egyrészt más oldalról kell közelíteni a problémához sok esetben, másfelől pedig a fiúk szívesen beszélgetnek lányokkal szexuális témában de fiúkkal kevésbé...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!