Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Vélemény?

Figyelt kérdés

Most, hogy itt vagytok elárulnátok miért kérdeztek ilyeneket privátban: hol laksz, hány éves vagy, milyen magas vagy, hány kiló vagy, küldesz képet?

Aki ilyet kérdez, az szexkapcsolatot keres?

2019. júl. 28. 22:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Komolyan férfiak, ha ilyeneket kérdeztek először akkor csak dugásra mentek ugye?
2019. júl. 28. 22:25
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Ismerkedni próbálnak. A legtöbb csak szexet akar, de az sem kizárt hogy az összes.
2019. júl. 28. 22:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Aztán jön, hogy kűldj képet a innen onnan, meg a melleidről. Persze nemet mondasz, akkor már tuti fiú vagy, mert lányként nyílván megmutatnád....gondolják ők. Vagy videóhívást akarnak meg ilyen kanvideókat. Esküszöm örülök, mikor mondják, hogy biztos pasi vagyok. Legalább utána nem ír, nem zaklat 😆
2019. júl. 28. 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez a lényeg könnyed ismerkedésnél. Egészséges férfi először testiséget akar egy csajtól, egy alkalommal.
2019. júl. 28. 22:33
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Én a bank kártya adataimat is meg adom nekik! Megbízok bárkibe
2019. júl. 28. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
Én is szoktam megkerdezni mivel ismerkedni szeretnék és tudni nagyjából kivel beszélek, hogy képzeljem el. És csoda nem szexre megyek hanem ismerkednék.
2019. júl. 28. 23:03
 17/19 anonim ***** válasza:
69%

Én is szoktam írni privátokat hölgyeknek.

Nem a dugás lenne a lényeg nekem, hanem az emberi kapcsolatteremtés.

21F

Nem csak szex van a világon, az az élet része csupán. :)

2019. júl. 28. 23:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
“Most, h itt vagytok...” Cseles... nagyon cseles! :D
2019. júl. 29. 09:00
 19/19 anonim ***** válasza:
75%

Elsősorban kíváncsiság. Ha pedig a lány kérdez akkor rohadtul idegesítő amikor kézzel lábbal próbálja elmagyarázni hogy hogy néz ki a melle, feneke stb. ahelyett hogy mutatna egy arc nélküli képet és kapna rá korrekt válaszokat. A másik meg az "én is hasonló vagyok" képek. Az megint semmit nem jelent mert a lány énképének megfelelő fotót fog választani és az is ma csak hasonló lesz de amúgy tök különböző, és megint nem róla mondanak véleményt hanem másról. Ennek pedig semmi értelme nincs.

Amúgy ha összejön a szex az mindig egy örömteli extra amiben sokan benne vannak.

Azt pedig azért akarják tudni h fiú vagy-e vagy lány mert egyrészt más oldalról kell közelíteni a problémához sok esetben, másfelől pedig a fiúk szívesen beszélgetnek lányokkal szexuális témában de fiúkkal kevésbé...

35F

2019. júl. 29. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!