Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem azt, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy egy idősebb nő szinte “kinyírna” az ágyban?

Figyelt kérdés

Mert akikkel eddig beszélgettem és elmondták mit csinálnának velem, szerintem akkora orgazmusom lenne, hogy mentőt kellene hívni szívleállás miatt. :D

Kár hogy nem jött össze egyikkel sem...

2019. júl. 28. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
De naiv vagy😑Interneten bárki tud nagyokat mondani, az nem jelenti azt, hogy élőben is azt nyújtja :D
2019. júl. 28. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Nekem volt fiatalabb koromba idősebb nővel szexkapcsolatom és igen fantasztikus volt!!Sok fiatal csaj nyomába se ért!
2019. júl. 28. 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg is válaszoltad a kérdésed.
2019. júl. 28. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy face csopiból beszélgettem egy idősebb nővel. Elég orálcentrikus volt a maga részére, és amiket leírt, hogy miket kéne csinálnom neki ilyen téren...na már attól majdnem kilőttem :) Azért megfordult a fejemben, hogyha már egy kis olvasgatástól ezt hozta ki belőlem, akkor meddig bírnám, ha tényleg oda kerülne a sor, hogy na bukjak a lába közé?
2019. júl. 28. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondani könnyű, egyén függő, voltam már 45 éves nővel, feküdt mint egy darab fa, egy 20 éves is tud úgy leteperni hogy köpni nyelni nem tudsz. Annyi hogy egy idősebb már kevésbé gátlásos és jobban tudhatja mi a jó, meg nem kell finomkodni.
2019. júl. 28. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!