Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok mondani szórakozó helyeket?
Tudtok mondani olyan szórakozó helyeket, ahol korombeliekkel tudnék ismerkedni? 20 éves vagyok.
Nem vagyok a nagy bulizós típus és ismerkednék csak nem tudom melyik hely a legjobb erre és hova járnak 20 éves lányok inkább, Budapesten belül.
Tudnátok mondani?
"Nem vagyok a nagy bulizós típus és ismerkednék"
Észre se fognak venni, vagy ha igen akkor addig lesznek veled kedvesek ameddig van pénzed arra hogy italt vegyél nekik. A szórakozóhelyekre járó alfahímek és a gazdag külföldiek lesznek a konkurenciád és a bulizós típusú lányokat kellene meghódítanod, mert szórakozóhelyekre csak ilyen lányok járnak. Jobban jársz ha neked való helyen próbálsz ismerkedni
Menj könyvtárba... vagy olyan helyre, ahol valószínűleg a szabadidejüket töltik azoka a 20 éves lányok, akik neked bejönnek.
Pl. ha sportos csajokat kedveled inkább, akkor sportolj valamit - úszás, falmászás, tenisz, stb...
Ha filmekben otthon vagy, akkor mozi; ha a gasztro vonal érdekel, akkor kiállítás-fesztivál vonalon találsz mindent a kolbásztól a pezsgőig;
Egy csomó helyen lehet ismerkedni szerintem, csak nem kell erőlködni, hogy "azért megyek buliba, hogy becsajozzak". Viselkedj te is természetesen, legyen neked is komfortos az a helyzet amiben vagy - ha összejössz valakivel úgyis az érdeklődési körötökön belül fogtok beszélgetni nem? Akkor is feszengeni fogsz?
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!