Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet azt indokolni hogy valaki 3 éve szexkapcsolatba van valakivel?
Ezek ilyen sokáig tartanak?
Vagy mi lehet az oka?
Azt tudom biztosan hogy ez a két személy csak egymással szokott intim kapcsolatot létesíteni.
Addig tartanak amíg tartanak.
Nincs törvénybe foglalva hogy szex kapcsolat csak pár hónapig vagy 1 évig tarthat.
Addig tart amíg mindkét fél jól érzi magát benne.
Miért kellene ezt indokolni?
Ha 2 ember ennyire összhangban van, és jó a szex is köztük akkor éveki eltrthat köztük a dolog. Nem mindenki olyan h csak pár alkalmas szexre használja a lányt!
L
Lassan 4 éve van szexkapcsolatom. Közben beszélgetünk is mint két barát, de szerelem vagy hogy többet akarnánk stb sose jön szóba. Párkapcsolatot nem szeretnék. Úgyhogy ebben mi a rossz? Élvezzük egymást.
Legalább nem minden nap - héten mással fekszem le..
Nekem mondjuk furcsa. Nyilván vannak hosszan tartók, de ha ennyire összhangban vannak h h nincsenek kapcsolatban.?
Mármint oké van egy szexkapcsolat ami tart hónapokig mert mindket fel elvezi.
De ha már évekig tart vmi csak van koztuk amiert ez ennyire jo. Nem értem h nem vagynak tobbre ha ennyire egy hullamhosszon vannak.
Oke tudom.. Lehet mellette ezer másik szexpartner akár is és nincs kötelezettség. Hát egészségükre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!