Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ehhez hasonló lenne a barátnőtök melle, örülnétek, ha plasztikáztatná?
Saját képet teljesen felesleges lenne feltöltenem, mert kiköpött ilyen az enyém is. Csomószor írjátok, hogy a műnél bármi jobb, de érzek ebben némi költői túlzást és merem feltételezni, hogy azért van egy határ. Nekem rohadtul nem tetszik, viszont egyrészt a megcsináltatása rengeteg pénzbe kerül, amit még több időbe telik előteremteni, másrészt félek az altatástól és a fájdalomtól, ami várna rám utána. Tudom, hogy melltartóban szexelni hosszabb távon nem lehetne egy kapcsolatban.
Nagyon kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről.
Nekem extrem nagy volt. A 2. Gyerek utan kisebbitettem.
Azota megszuntek azok a egeszsegugyi problemaim amik voltak. Ert: alando hat es valfajas gorben jartam a melleim tomege miatt es hal istennem mar ki tudom huzni magam. Nem kapok gyunyos megjegyzeseket sem.
Szoval osszessegeben nekem megerte mert jobb lett az eletminosegem.
Én tàmogatom a műtétet.
Ahogy írta a kérdezô is, maximum tolerálja valaki de ezek nem szép mellek.
A sok ellenzônek mondom. Miért ne vàltoztatna magán ha utàna szép lehet, és tud rà pénzt szerezni....
29f
Talán mégsem ugyanaz egészségügyi, mint csupán esztétikai okok miatt kés alá feküdni, az emberek nem egyformán ítélik meg a kettőt. De hallani minden pozitív tapasztalatról jó.
Gondolom, a #9-es és a #13-as hozzászólás ugyanattól az úriembertől származik. Nem igazán értem, mi a baj az agyammal, vagy hogy a magamutogatás és a r!bancság hogy jön ide, szóval szívesen vennék egy bővebb magyarázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!