Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők szemében tényleg abszolú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szemében tényleg abszolút felülírja egy férfi létező összes pozitív tulajdonságát, ha kiderül, hogy mondjuk csak 13 centis a hímvesszője?

Figyelt kérdés
2019. júl. 26. 20:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%

A nők nem szokták megbeszélni, hogy hány centis a párjuké.

2019. júl. 26. 22:13
 22/30 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, én nem hiszem el, hogy második diplomát szerzel.

Ezzel a gondolkodással kamasz lehetsz. És nem a farkad mérete miatt kéne aggódnod, hanem ha érettebb lesz a gondolkodásod, jó lesz a modorod, műveltebb leszel, akkor majd lesz nő is, aki szóbaáll veled. Ne félj.

2019. júl. 26. 22:13
 23/30 anonim ***** válasza:
23%
A nők nem szokták megbeszélni mekkora a párjuké? Dehogy is nem szokták. Elhiszed azt a hülyeséget hogy nem? De!
2019. júl. 26. 22:34
 24/30 anonim ***** válasza:
87%
23, nőként mondom hogy nem.
2019. júl. 26. 22:36
 25/30 anonim ***** válasza:
87%
Nő vagyok és nem beszéljük meg ezeket.
2019. júl. 26. 22:42
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Igen felülírja. Ez olyan, hogy ha egyszer nagyobb volt bennük, akkor onnantól az lesz számukra az alap, valamiféle hiány érzetük lesz, ha kisebb netán a legalja, ha vékonyabb farok van bennük. A 13cm kicsi, viszont ha legalább neked abban szerencséd van, hogy ehhez tartozik egy átlagos 4-4,5cm-es vastagság, akkor talán lesz esélyed. Nekem kisebb mint a tied és mellé vékony is, gyakorlatilag prostikkal együtt voltam már pár nőben és semmit sem éreztem belőlük.. Na ez a legkellemetlenebb érzés, amit átélhetsz. Az ilyen egy igazi kapcsolat romboló érzés.

Abban csak annyi az igazság, hogy nem tárgyalnak ki, amíg a barátjuk vagy.. Ha vége akkor biztos lehetsz benne, hogy az összes barinője az exednek rajtad fog röhögni!

2019. júl. 26. 23:08
 27/30 anonim ***** válasza:
87%
23-as nőként mondom, hogy soha nem volt téma a barátnőimmel, hogy mekkora az aktuális párom mérete. Senkinek semmi köze hozzá.
2019. júl. 26. 23:56
 28/30 anonim ***** válasza:
2%
Hát pedig vannak nők akik megbeszélik, egymás közt!
2019. júl. 27. 03:23
 29/30 anonim ***** válasza:
19%

"A nők nem szokták megbeszélni, hogy hány centis a párjuké."

Szerintem csak a magad nevében beszélj.

Nevetséges vagy, hogy te itt kijelented ezt, így:D

2019. júl. 27. 07:40
 30/30 anonim ***** válasza:
91%
Ahj istenem, fejezzétek mar be! Nem mikropeniszed hogy ne erezzunk belole semmit. Teljesen átlagos mereted van. Amugy is a vastagsag fontosabb.
2019. júl. 27. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!