Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szemében tényleg abszolút felülírja egy férfi létező összes pozitív tulajdonságát, ha kiderül, hogy mondjuk csak 13 centis a hímvesszője?
A nők nem szokták megbeszélni, hogy hány centis a párjuké.
Kérdező, én nem hiszem el, hogy második diplomát szerzel.
Ezzel a gondolkodással kamasz lehetsz. És nem a farkad mérete miatt kéne aggódnod, hanem ha érettebb lesz a gondolkodásod, jó lesz a modorod, műveltebb leszel, akkor majd lesz nő is, aki szóbaáll veled. Ne félj.
Igen felülírja. Ez olyan, hogy ha egyszer nagyobb volt bennük, akkor onnantól az lesz számukra az alap, valamiféle hiány érzetük lesz, ha kisebb netán a legalja, ha vékonyabb farok van bennük. A 13cm kicsi, viszont ha legalább neked abban szerencséd van, hogy ehhez tartozik egy átlagos 4-4,5cm-es vastagság, akkor talán lesz esélyed. Nekem kisebb mint a tied és mellé vékony is, gyakorlatilag prostikkal együtt voltam már pár nőben és semmit sem éreztem belőlük.. Na ez a legkellemetlenebb érzés, amit átélhetsz. Az ilyen egy igazi kapcsolat romboló érzés.
Abban csak annyi az igazság, hogy nem tárgyalnak ki, amíg a barátjuk vagy.. Ha vége akkor biztos lehetsz benne, hogy az összes barinője az exednek rajtad fog röhögni!
"A nők nem szokták megbeszélni, hogy hány centis a párjuké."
Szerintem csak a magad nevében beszélj.
Nevetséges vagy, hogy te itt kijelented ezt, így:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!