Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok neketek milyen hosszú a hüvelyeteket?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszoljanak légyszi aki pontosan tudják. Pl ha van egy 20 centis műpéniszed akkor abból mennyi marad kint?2019. júl. 26. 13:02
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, nem szoktam meregetni
2/11 A kérdező kommentje:
És kb?
2019. júl. 26. 13:03
3/11 anonim válasza:
Pontosan nem ehet Tudni. Kb. 6-8-10 cm. Ezt nem lehet lemerni. 23/L
4/11 anonim válasza:
Ez az!
Miért nem árulnak centi beosztással műrbánert az üzletekben?
Fogalmam sincs.
5/11 anonim válasza:
Nekem a 15 centis vibrim- ha már rendesen felvagyok izgulva-gyakorlatilag eltűnik☺
38N
6/11 anonim válasza:
Nyugalmi állapotban 6-7 cm, izgalmi állapotban 8-9-10-11-12-13-15-16-17-18. Szóval nem lehet ezt lemérni mivel változó.
8/11 anonim válasza:
Pont akkora, mint az aktuális párom farka.
9/11 anonim válasza:
Baratom pont végig éri a farkával, de nem tudom pontosan milyen hosszú neki, nem mérte le még ő sem és én sem neki
10/11 anonim válasza:
Nyugalmi állapotban olyan 8-10cm.
Igalmi állapotban álltalában attól függ, mennyire vagyok felizgulva. Úgy 12-13, ha kicsit. Ha nagyon, akkor max 15-16cm. De ez póztól is függ. Ha a hátamon fekszem, párna nèlkül, egyenes gerinccel, akkor plusz 1 cm mèg talán.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!