Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg annyira zavaró Nektek egy 100 kilós nő testsúlya, hogy inkább le sem fekszetek Vele?
Figyelt kérdés
Nekem sajna ez a tapasztalatom. Amint megtudják a súlyom, ignorálnak. Pedig ha csak képen látnak, akkor nem zavarja Őket annyira...2019. júl. 26. 01:14
11/16 anonim válasza:
Azt írta kérdező,hogy "Annyira" nem zavarja őket.Sztem az a bajuk ilyenkor,hogy látják husos vagy,de ha megmondod a kilókat,akkor azt hiszik,hogy ez csak képen nem tűnik vészesnek,a ruha takar stb...Ráadásul pasik szóval lehet 80 kg-ra saccolt,mert fingja sincs róla.Viszont attól félnek a kép csalóka ezek szerint,viszont ha találkoznátok élőben,akkor a tested nagyobbnak tűnne,mint gondolta,hisz 100 kg,ha ezt megírod az soknak hangzik.
12/16 anonim válasza:
Sokat számít az arc mit sugároz. Azért ,mert valaki husi lehet bájos ,kívánatos. Aki sokat mosolyog szebb.
13/16 anonim válasza:
100kg brutál sok. Milyen magas vagy?
14/16 A kérdező kommentje:
166 cm vagyok.
2019. júl. 26. 16:07
15/16 anonim válasza:
Nem, ha őszintén elmondja mondjuk a tizedik másodpercben, attól kezdve kezd érdekelni a nő..
16/16 anonim válasza:
Miért kell lepontozni azokat, akiknek nem tetszik 100 kilós női test?
A kérdező tudni szerette volna, hogy kinek mennyire jön be, mi meg őszintén leírtuk hogy mi a helyzet. Mindegy is, nem mintha érdekelne ez a pontozósdi :D ide is jöhetnek a mínuszok.
Mint kiderült 166cm a kérdező, ahhoz meg főleg sok ez a testsúly... akár nőről, akár férfiról van szó.
Egyébként elégedett vagy a kinézeteddel? Mert ha nem, akkor tegyél ellene. Hetente 1kg fogyás még egészséges kategória. Jövő ilyenkorra normál súlyra tudnál lefogyni. Rendszeres mozgással és kalóriadeficites, egészséges étkezéssel garantált a fogyás.
Nem bántásból írtam... ha neked így is jó, akkor oké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!