Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Nem jön be, jobban szeretem a sörhast.
12/22 anonim válasza:
Nem. Túl mű. Szàmomra olyan mesterkélt hatàst kelt mint a nőkön a szilikonmellek.
13/22 anonim válasza:
Objektíve ez egy jó testnek számít, nevetséges lenne letagadnom ezt. Viszont nekem valamiért a vékonyabbak a zsánereim.
14/22 anonim válasza:
Mennyi álszent kamus....
Közbe meg az összes szűz kérdésre az az első válasz hogy menj sportolni , legyél izmos....
30 fölött aki pocakos az egyenlő az igénytelenséggel....
15/22 anonim válasza:
Kicsit sok, inkább extra vékony vagy legyen ilyen
16/22 anonim válasza:
Ezek tényleg kamu válaszok. Nekem is kb. ilyen testem van és annak ellenére, hogy tetszik a lányoknak, minden barátnőm eddig "elviselte" volna, hogy ha vastagabb vagyok. A mostani dagi barátnőmtől a vékonyabbig. A közízlés szerinti "legbombább" külsejű lány volt a leginkább megelégedve eddig a testemmel. És ez annyira mű, hogy én konditermet csak akkor láttam, mikor kondigépeket szállítottunk
18/22 anonim válasza:
16:
"És ez annyira mű, hogy én konditermet csak akkor láttam, mikor kondigépeket szállítottunk"
Ja, mert egy ilyen test csak úgy lesz, magától :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!