Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar análozni, mit csináljak? Nekem már hiányzik de nem akarom ráerőltetni.
Figyelt kérdés
Én nagyon élvezem de ő nem akarja kipróbálni, nem akarom ráerőltetni persze de hátha valahogy elérhetném hogy neki is tetszen a dolog. Nem mondja hogy miért nem, csak annyit hogy nem jön be neki és kész. 7 hónapja vagyunk együtt.
19/L
2019. júl. 25. 22:41
11/17 anonim válasza:
Mármint gondolom hogy nálad is alap az előkészület anál elött de lehet ő ezt nem tudja vagy nem hiszi hogy attól még nem lesz egyáltalán olyan.
12/17 anonim válasza:
A legegyszerübb az lenne, ha megtudnád az okát...
Köves plugod nincs véletlenül? :)
13/17 anonim válasza:
Ha azt mondta h nem jön be neki akkor nem jön be. Nem tudsz ráerőltetni olyat amit nem szeretne.
Esetleg h ha nagyon oda vagy az análért akkor próbáld rávezetni.
Mondjuk h egy plug van a popsidban és úgy púcsítasz neki, vagy h azt hazudod h azt álmodtad h szét d*gta a popsidat stb..
L
15/17 anonim válasza:
Nem kell ráerőltetni. Erőltesd rám. Sokkal könnyebb eset vagyok ;)
16/17 anonim válasza:
Egyszer szex közben nyúlj oda és tedd át a fenekedbe.
17/17 anonim válasza:
Itt is csak azt tudom mondani, mint fordított esetben: ha nem akarja, ne erőltesd! Döntsd el, mi a fontosabb: a pasi vagy az anál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!