Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek egy ilyen ember elfogadható?

Figyelt kérdés

Magas, szálkás sportolt testalkat. Arca is rendbe van. Viszont hepatitisz c vírus fertőzött. Egy ilyennel ismerkednetek?

Egy ismerosomrol lenne szó. Csak lányok véleményére és válaszára lennék kíváncsi.

2019. júl. 25. 18:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Egyrészt, mert nem akarok félelemben élni. Másrészt, én a szálkás sportolt testalkatot nem szeretem.
2019. júl. 25. 22:53
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Nézzen ki bárhogy a pasi, ha beteg akkor nem jönnék vele össze soha.

2019. júl. 25. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hipochonder vagyok, úgyhogy tuti nem merném bevállalni.
2019. júl. 26. 01:15
 14/15 anonim ***** válasza:
30%
Csak egy baj van az hogy vajon bevalja e a másik ember hogy baja van,én is ettől félek most tervezem hogy félremegyek csak basz.... mi vam akkor ha elkapok vmi nyavaját
2019. júl. 26. 07:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Most komoly, hogy már csókolózni sem lehet veszélytelenül? Hát, akkor nem. Kezeltesse ki magát először. Van nekem amúgy is elég bajom, bár az nem fertőz legalább.
2019. júl. 26. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!