Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az amikor egy lány hüvelyedben van a farkam?
Figyelt kérdés
Még sosem szexeltem sajnos. De nagyon izgat a gondolata:)
Nagyon szorít?
A lányoknak is jó érzés ha benne van egy farok?
Hány évesen normális megtapasztalni az első szexet?
2019. júl. 25. 15:14
2/11 anonim válasza:
Te: Milyen érzés az amikor egy lány hüvelyedben van a farkam?
Én: De szép is a magyar nyelvtan. Ejha!
3/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezeket szavakkal leírni nem nagyon lehet pontosan... ezzel az erővel azt is elmeséltem neked hogy milyen érzés repülni, hogyha még sosem repültél, úgysem fogod tudni "átérezni".
4/11 A kérdező kommentje:
Bocsi a telefon átjavította!
HÜVELYÉBEN akart lenni.
2019. júl. 25. 15:18
5/11 anonim válasza:
Próbáld ki és éld meg, ahelyett hogy fantáziálsz ilyenekről, ami elérhető. Bármikor eltudsz ma már menni egy rosszlányhoz és azonnal fogad. Ilyen igaz szerelemre, meg ezekre kár várni.
6/11 anonim válasza:
3#
Főleg ha úgy kezded el neki mesélni,hogy még te sem repültél:)
7/11 anonim válasza:
6# Hát csak kb. kétezerszer "nem repültem", de a pontos számot nem tudom sajnos 😁😁
8/11 anonim válasza:
Nyugodtan felejtsd el a témát.
Ha akarod tudni menj qrvához, mert anélkül soha nem tudod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!