Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz hogy a szerény lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a szerény lányok úgy lecuppantanak kiesik a szemgolyód?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap itt gyakorin olvastam, hogy a visszahúzódó lányok a legnagyobb vadmacskák az ágyban és pedig nem is gondolná róluk senki. Én sem...

2019. júl. 25. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Én nem ezt tapasztaltam eddig...
2019. júl. 25. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Hát ha te a gyakoriból indulsz ki, akkor sok szerencsét az élethez és sok minden máshoz is.
2019. júl. 25. 15:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

9-esnél van a jó válasz. Kimutatható némi magasabb fokú igyekvés, egyfajta kompenzáció. Aki eleve jó nő és tudja is magáról, hajlamos azt hinni, azzal már eleget letett az asztalra, hogy jó nő.

De egyébként minden esetben embere válogatja. Volt már nekem minden kombináció.

Jó csajjal jó az ágyban,

Jó csajjal rossz az ágyban,

Kevésbé jó csajjal jó az ágyban,

Kevésbé jó csajjal rossz az ágyban.

2019. júl. 25. 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez általánosítás, de tény, hogy okozott már kellemes meglepetést nekem is ilyen lány!
2019. júl. 25. 17:11
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
Hat magambol kiindulva nem csak azok a lanyok😄
2019. júl. 25. 20:23
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Én azért nem feltétlenül gondolnám igaznak, mert ha valaki nem magabiztos, kételkedik magában, esetleg önbizalomhiányos, akkor nem tudja úgy elengedni magát, többet stresszel azon, hogy jó legyen. Az önzőség viszont esélyes, hogy ritkább jelenség náluk.
2019. júl. 25. 20:59
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem igaz. Nem így igaz. Sokkal inkább úgy van, hogy az intelligens lányok ügyesebbek, és aki szeret, az odaadó, igyekvő, mint ahogy én is azzal vagyok a legszenvedélyesebb, akit szeretek.
2019. júl. 26. 06:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!