Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 10 pasiból mennyi lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 pasiból mennyi lehet lábfétises?

Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 00:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%
10000-ből 2.
2019. júl. 25. 00:50
 12/23 anonim ***** válasza:
29%
#7 Ne zavarjon de a labfetis a legelterjedtebb fetis...eddigi 6 partnerem kozul ot volt labfetises.
2019. júl. 25. 00:51
 13/23 anonim ***** válasza:
27%
Ahhh, női talpak, lábfejek. 😍🧡
2019. júl. 25. 01:49
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

Sosem érdekelt a téma, megmondom őszintén.

Egy este filmet néztem a párommal. Ő feküdt az ágyon, én az ágy végén ültem. A film engem untatott, így elkezdtem gyönyörködni a páromban. Aztán mintha ösztönös lett volna, elkezdtem puszikat adni a lábára. Az láb újaira. Beindultam.

Ezt ő is észrevette, és megkérdezte:

Csak nem láb fétises vagy?

Nem vagyok. Senki más csülke nem érdekel. De neki minden porcikáját szeretem. Ha a vállát, ha a fülét, ha a lábát puszilgatom, ugyanúgy beindulok.

Csak mint maga a láb, nem indít be. Maga a nő akit szeretek, viszont bárhogy elcsábít.

Fogalmam sincs 10 pasiból hány férfi láb fétises, de én nem tartom magam annak.

2019. júl. 25. 04:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
1× azt olvastam, hogy a férfiak 3/4-e lábfétises, amiben benne van a burkolt-, az enyhe-, és a totális lábfétises is.
2019. júl. 25. 06:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a jó combra és fenékre gerjedek nagyon. A lábfétis nálam nem a talpat meg a lábfejet jelenti, hanem onnan fentebb a többi részét a női lábaknak
2019. júl. 25. 06:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem max 2.
2019. júl. 25. 08:45
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne csak a saját környezetedbők indulj ki...én már nagyon sok pasival voltam, 20+, ebben benne vannak hosszabb távú kapcsolatok is, és még fizetős is. És egy sem volt közöttük lábfétises, pedig, ha más nem a fizetősök biztosan szóba hoznák, hogy hadd kényeztessék a lábamat is. De egy sem volt ilyen. Úgyhogy az én statisztikám alapján nemis léteznek lábfétisesek :D Ezért nem ebből kell kiindulni.

2019. júl. 25. 08:56
 19/23 anonim ***** válasza:
De én nem is értem, hogy mitől vonzóbb egy talp meg lábfej, mint a comb fenék vagy mell, meg a jó alak. Nekem aranyos, cukor, meg bizonyos cipők is azok, de az előbbiek látványa egyértelműen jobban begerjeszt, mint a talp meg lábfej.
2019. júl. 25. 09:10
 20/23 anonim ***** válasza:
60%
#19 En meg azt nem ertem,mi a vonzo a fenekben,meg az analban. Ferfi vagyok,mielott jonnek a privatok.
2019. júl. 25. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!