Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 pasiból mennyi lehet lábfétises?
Sosem érdekelt a téma, megmondom őszintén.
Egy este filmet néztem a párommal. Ő feküdt az ágyon, én az ágy végén ültem. A film engem untatott, így elkezdtem gyönyörködni a páromban. Aztán mintha ösztönös lett volna, elkezdtem puszikat adni a lábára. Az láb újaira. Beindultam.
Ezt ő is észrevette, és megkérdezte:
Csak nem láb fétises vagy?
Nem vagyok. Senki más csülke nem érdekel. De neki minden porcikáját szeretem. Ha a vállát, ha a fülét, ha a lábát puszilgatom, ugyanúgy beindulok.
Csak mint maga a láb, nem indít be. Maga a nő akit szeretek, viszont bárhogy elcsábít.
Fogalmam sincs 10 pasiból hány férfi láb fétises, de én nem tartom magam annak.
Ne csak a saját környezetedbők indulj ki...én már nagyon sok pasival voltam, 20+, ebben benne vannak hosszabb távú kapcsolatok is, és még fizetős is. És egy sem volt közöttük lábfétises, pedig, ha más nem a fizetősök biztosan szóba hoznák, hogy hadd kényeztessék a lábamat is. De egy sem volt ilyen. Úgyhogy az én statisztikám alapján nemis léteznek lábfétisesek :D Ezért nem ebből kell kiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!