Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Flörtöltök, adtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Flörtöltök, adtok több jelet olyan lánynak akivel nem feküdnétek le?

Figyelt kérdés
Írjátok le hány évesek vagytok, köszönöm :)
2019. júl. 24. 13:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem és nem.

33/f

2019. júl. 24. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

szeretek flörtölni, s igen, adok jeleket

42/F

3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem 25/F
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
A flört az még semmi. Vagy egy kis nyomi szárnypróbálgatása, aki nem gondolja komolyan, vagy egy tapasztaltabb megdugna, de úgysem hagyja a lelkiismerete mert otthon várja az asszony, vagy éppen fel sem áll neki csak nagy a szája...
2019. júl. 24. 13:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha van egy pasi, aki ha talákozunk flörtöl velem, hozzám szól többször, felkaromat megérniti, viccelődik velem akkor szexelne velem? 😂
2019. júl. 24. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Én azokkal flörtöltem, akiktől nem akartam semmit, csak azt akartam, hogy vonzó férfinak tartsanak. Pont nem a csinosabb nőkkel (őket idegesíti a sok tolakodás), hanem a csúnyácskábbakkal, idősebekkel, akik kevés figyelmet kapnak, emiatt flusztráltabbak, intrikusabbak, sokat pofáznak. Legyen szó munkahelyről (főleg ha nagyfőnökök titkárnői), vagy baráti társaságról.

Ha tetszett egy nő, mikor független voltam, akkor simán randira hívtam, előtte meg pont nem k...vapecérnek akartam mutatni magam.

41F

2019. júl. 24. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
...idősebbekkel...
2019. júl. 24. 14:16
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 #7 Azért ebben semmi romantikusság vagy izgalom sincs :D Odamész egy neked tetsző lányhoz, és randira hívod minden udvarlás és "húzás" után? Én tuti visszautasítanám
2019. júl. 24. 14:18
 9/9 A kérdező kommentje:
udvarlás és húzás nélkül*
2019. júl. 24. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!