Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti figyelembe veszitek a biztonsági szót?
Nem vagy rossz szub e miatt. Pont azért van, hogy téged védjen.
Még soha nem került elő, de igen, ha kimondja, leállok.
42/F
ez a biztonsági szó lényege, akár a szub akár a dom is használhatja és aki ezt figyelmen kívül hagyja, az nem ebbe a körbe való, alkalmatlan rá
miből gondolod, hogy emiatt rossz szub lennél?
mi a "keményen" szót :D
de rájöttünk nem a legjobb :D
Nem vagy rossz sub. Csak nem vagy sub. Ha az alárendelt fél bármiben is irányítani akar, akkor az nem alárendelt. Márpedig ha te megteheted, hogy ellenem szegülsz, akkor te irányítasz. Ellentmondás ez az egész "biztonsági szó" marhaság. Pózolás, okoskodás, és főleg SZEREPJÁTÉK!!! De aki élvezi a szerepjátékot, az attól még az én szememben nem sub. A sub MINDENBEN alárendeli magát nekem, rámbízza a testét, a lelkét. Tehát az életét! Eszembe nem jutna benne kárt tenni. Tehát ok sincs arra a szóra, hiszen a subom tudja hogy rámbízhatja magát. Szénalmas görcsölés ez amikor itt divat "domok" és divat "subok" osztják az észt a bdsm szabályairól. Még a bdsm szót sem szeretem, meghagyom a játszadozó hülyegyerekeknek...
Szóval igen, nektek kell a szó. Amúgy nincs rá ok, hogy kellhessen.
Célszerű olyant hasznalni amit alap helyzetben is a tilosra,álljra sarkallna
Pl.Piros vagy Vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!