Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a striptiz klubbokban?
Figyelt kérdés
Egyik alkalommal elvitt az egyik haverom egy ilyen helyre. Nem vitatom, fantasztikus élményekben részesültem, de azon felül, hogy ültem az asztalnál egy pohár viszkivel, pénzt nyomtam a bugyijába, és közben táncolt nekem...Hogy mondjam? A lelkem mélyén nem éreztem olyan jól magam. Tudtam, hogy számomra elérhetetlen, hogy szexeljek vele egy orbitálisat. Az, hogy gyönyörködök benne, azzal nem leszek beljebb. Max kiverem rá otthon. Ti voltatok már ilyen helyen? És éreztetek már így? 21/F2019. júl. 24. 11:41
2/2 anonim válasza:
Miért lenne elérhetetlen? Pénz kérdése csak. A táncos lányok nagy hányada szívesen táncol a te rudadon is, ha meg tudtok egyezni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!