Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk szerintetek igaz lehet hogy a meleg fiúk jobban szopnak mint mi lànyok?
Figyelt kérdés
A baráti társaságokban két srác fogadott valami focis dologban, a tét az volt hogy aki veszít lecumiztatja magát egy homo sráccal, meg is történt a vesztes megtette, fényképet is csinált. A lényeg az hogy a srác szerint a meleg fiú jobban szokott mint bármelyik csaja. Volt már valakinek ilyen téren tapasztalata? Igaz lehet hogy jobban csináljak?#hetetó
2019. júl. 24. 10:50
1/7 anonim válasza:
hetero vagyok, nincs olyan pasi aki lecumizhatna, de bármilyen technikája lenne én biztosan nem is élvezném, ha ilyen megtörténne, főleg, hogy erőszaknak minősülne
sok csaj nem tud jól szopni, szóval ez nem etalon, az a pasi már sok faxt szopott, vagy keveset sokszor, ott 1-el kevesebb lyuk van, pótolni kell másikkal
2/7 anonim válasza:
Az a srác se volt hetero,aki hagyta megszopatni magát egy meleggel.
3/7 A kérdező kommentje:
2. A meleg szopta a heterot
2019. júl. 24. 11:14
4/7 anonim válasza:
Hidd el kérdező értjük. De akit leszop egy másik srác az tuti nem heteró
5/7 anonim válasza:
A meleg szopta heterot... na nálam itt bukott meg az egész történet, mert én heteroként nyilván nem fogadnék olyanban, hogy adott esetben engem le szopjon egy b***. Aki ilyenben fogad az már eleve nem hetero.
6/7 anonim válasza:
igen jobban szopnak,mert nekik is az van és tudjak hogy kell jol csinálni,a,csajok is azt mondják,hogy egy csaj jobban nyal..meghat a melegek imadjak a fa-szt..én is imadom,torokig,nyelni a spermat,fejemre ,arcomra mindenhova szeretem,akar meg 10 en is körulállhatnának ,az lenne az igazi
7/7 anonim válasza:
Kiváncsiságból volt mikor ffi szopott. Nekem a nők jobban bejöttek, igy maradtam náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!