Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges a penisz ujjazasa?
Figyelt kérdés
Ezt a videot talaltam, ahol 1 no megujjaza a ferfi peniszet
Valaki probalta mar? Milyen erzes? Probaljatok ki es irjatok kommentbe. Engddnetek, hogy ezt csinaljak nektek? Fajdalmas v kellemes? 19L
2019. júl. 23. 18:37
2/19 anonim válasza:
Próbáld ki Te!
Ahoz olyan pénisz is kell, s szerintem a videóban inkább a fájdalomtól ordít...
3/19 anonim válasza:
Azért egy ujj már nagyon vastag...
Olyat láttam már, hogy fém rudat dugnak be, de azok ceruzánál is vékonyabbak.
6/19 anonim válasza:
Nagyon érzékeny a bejárat. Képtelenség!
7/19 anonim válasza:
Nem kellett volna megnéznem... 😥😵😱
8/19 anonim válasza:
Nekem egy vékony női ujj becsuszanna!
9/19 anonim válasza:
Kamu.
Oda egy fültisztító pálcika bemegy, az ok, de egy ujj? A pálcika is erős fertőzés és sérülésveszélyt rejteget, de egy ujj oda esélytelen h bemenjen.
10/19 anonim válasza:
Iszonyatosan fájdalmas az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!