Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót szedjek?
Mivel letojom a pontozásos rendszert ami itt folyik, így akkor is beírom!!!!
ESZEDBE SE JUSSON ilyen sz.rral mérgezni a szervezeted!
Vagy gumi, vagy vágja le a kis nudlit a partnered!
Szétvágja a szexuális étvágyadat és életedet, érrendszeri megbetegedéseket okoz!
Tapasztalat, és nem vagdalózás!
1000-ből egy ha valakinek nem jelentkezik semmilyen tünet!
De sebaj, mindjárt jelentkeznek itt a gyógyszertári majmok, akik majd jól megmondják nyugodtan szedjél ilyet, nem lesz tőle bajod.
Aztán hazamegy, és a 10. napja "fáj a feje" a párjához....
A célnak megfelel, de sok kínzó tünetet okozott. Többé én nem szedném.
Lehet lepontozni, de ez saját tapasztalat, és én örülnék a legjobban, ha nem történt volna meg
Aki azt mondja, hogy mindegyik tabletta mindenkinél okoz valami mellékhatást, az túloz! Persze lehetnek, de ha ilyen van akkor vissza kell menni a dokihoz, elmondani mit okozott még. Ha normális, lelkiismeretes a doki úgy is ajánl más félét!
A fogamzásgátló csak receptre van! A doki elvégez előtte 1-2 vizsgálatot és az eredmények függvényében javasol egy tablettát.
#8 Már amelyik.
Én eddig bunkókkal találkoztam, akik majdnem megsértődtek, ha kérdést tettem fel nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!