Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek melyik jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik jobb Volina vagy Lindynette20?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt Lindynette20-at szedtem, de 2 év után abbahagytam. Most újból szeretnék szedni valamilyen fogamzásgátló tabit. Nemrég hallottam a Volináról. Olvastam róla elég jó dolgokat, azonban nekem régen bevált a másik. Igaz eleinte a Lindynette-től mintha depressziós lettem volna. Most nem tudom, melyik is lenne jobb. Köszi a válaszokat!
2010. júl. 11. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a jó, lehet neked a Volina nem válna be.Nekem is jó volt a lindy, nemrég váltottam Sensonettere(ugyanaz, mint a lindy, csak olcsóbb-hátha érdekel)

Szerintem, ha már az vált be régen, maradj annál.

2010. júl. 11. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Én Volinát szedek, igaz, csak egy hónapja, de meg vagyok vele elégedve, semmi bajom. Sőt! A mensim alig volt meg, és nagyon hamar elmúlt. 2 hét után már élesben nyomtuk, és véd.

De persze nem biztos, hogy neked is jó lesz...

2010. júl. 11. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Fiú vaygok de illegalsteroidws-en olvastam hogy a lyndi....az sima alap cucc a V. be van valami szar is és az valakinek jobb valakinek meg épp attól rossz a közérzete.
2010. júl. 12. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát ezt jól megfogalmaztad előző:D

Én még mindig maradék a beváltál, de sztem orvosnak is mondd h szedted és jó volt.Am egyik legalacsonyabb hormontartalmú úgy tudom

2010. júl. 12. 11:23
 5/7 anonim válasza:
Elvileg a Volina 30 mikrogramm etinilösztradiol tartalmaz a másik meg 70et. legalábbis itt ezt írták a volinát meg a neten néztem. nekem is ezt írták fel de félek beszedni:S kitudja h milyen mellékhatása lesz:(
2010. júl. 14. 10:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Maradok a Lindynettenél :)
2010. júl. 16. 17:25
 7/7 anonim válasza:
a lindyben 0,07 mg ethinylestradiol van?? a volinában igen 0,03 mg van... de az előző nagyon sok...nem?
2010. nov. 17. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!