Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análtól lehetek terhes?
Tegnap este análisan szexeltünk a barátommal és a popsimba élvezett, utána úgy maradtam és azt mondta hogy letörölt egy kis spermát a végbélnyílásról. Végig a “másik igazi” lyukban volt egy dildó, csak azért hogy be ne kerüljön semmi aminek nem kéne.
A dildó ott maradt ameddig kimostam magam meg kinyomtam ami bent volt, aztán kivettem és kész.
Szerintetek így lehet baj? Csak az a gond hogy a két hely annyira közel van egymáshoz...... Utána láttam hogy kicsit ö is meg volt ijedve, pedig nem szokott.:/
Persze hogy lehetsz! Akárcsak attól is hogyha lenyeled a spermát.
Hanyasod van bioszból? Vagy még ezt nem tanultátok?
Lehetsz terhes! A gyomrodban fogod kihordani....
De komolyan ne mááár... szerinted hol vannak a petesejtjeid? Illetve egyszerűen ezt a mosogatós dolgot se értem senkinél... amikor a hímivarsejt eljut a petesejthez és megtörténik a megtermékenyítés, oda szabad kézzel (eszközzel sem) az isten nem nyúl fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!