Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hatásos a tabletta?
Életemben először szedek fogamzásgátlót. Nem sikerült elkezdeni a mensi első napján, mert a gyógyszertárba csak rendelni tudták a tablettát, de harmadik napján elkezdtem, tisztában voltam vele hogy egy hétig így nem hat. Nagyon pontosan betartva az időpontot beszedtem a 21 szemet, bármiféle kihagyás nelkül, azonban időközben a tabletta 9-15. napjai között antibiotikumot szedtem, clarithromicyn hatóanyaggal, ami tudtomma mint a legtöbb antibiotikum gynegíthet a hatáson, de nem függeszti fel a hatást mint a penicilin és a doxiciklin. Az antibiotikum után még tehát 5 fogamzásgátlót bevettem, mire jött a 7 nap szünet. Állítólag a 7 nap alatt is hatásos hiszen egy szem nem csak annyi hormont tartalmaz ami egy napra elég. A 7 napos szünet után 3 tablettát már bevettem, mire a barátommal először voltunk úgy együtt hogy az ejakuláció az aktus közben a hüvelyben történt meg.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a fogigátló hatásos volt ezeket a körülményeket figyelembe véve? Kicsit izgulok, mert először szedek tablettát.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Trombózishajlam vizsgálaton voltam, mielőtt elkezdtem szedni a gyógyszert.
Kedves utolsó válaszoló, köszönöm! :) igen, 2 hét is eltelt az antibiotikum után, ami miatt kétség merült fel bennem az a közben lévő 7 napos szünet, de reméljük hogy akkor a védelem ugyanolyan magasfokú volt mint amilyennek lennie kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!