Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezdtetek fogamzásgátlót szedni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 5. 22:40
4/10 anonim válasza:
18 évesen a bőröm miatt. De senkinek nem ajánlom, borzasztó mellékhatásai vannak, inkább akkor legyek rügyes mint még plusz 10 kilóval nehezebb...
7/10 anonim válasza:
Szerintem ne altalanositsunk. Elég régóta szedem és semmi mellékhatása nem lett.
8/10 anonim válasza:
En 21 evesen, nem a vedekezes, hanem nogyogyaszati problema miatt. 5 ev utan most a heten hagyom abba.
Mindenkire mashogy hat, ha eszrevesed, hogy karos mellekhatasa van-akar hizas-, vissza krll menni es cagy irnak masikat vagy abbahagyod.. 10 kg nem hetforol keddre rakodik ra az emberre. Ezt meg lehet elozni. :)
26N
9/10 anonim válasza:
Teljesen igaza van az előttem lévőnek, ha hizol ne szedd tovább hanem valts masikra. Nem kell megvárni amíg feljon rád +10kg. Nekem hála semmi problémam elsőre felírták a tökéleteset!
10/10 anonim válasza:
17 évesen
Most már nem szedem, 2 évig szedtem
21/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!