Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lesz ebből probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz ebből probléma?

Figyelt kérdés

Egy éve szedek Lindynette20 fogamzásgátlót, ilyen még sosem fordult velem elő. Mindig este 7-8-9-kor szoktam bevenni a tabit, de tegnap este elfelejtettem és most reggel 7előtt picivel riadtam arra,hogy nem vettem be. Szóval gyors pótoltam.

Éppen benne vagyok még a 12órába.. Valaki járt már így hogy nagyon kicentizte. Mit javasoltok? Egy hétig legyen gumi? Vagy teljesen fölösleges,mivel régóta szedem, és végeredményképpen benne maradtam a 12órába?

Túlreagálnám?

Az osztó válaszokat kérlek ne is írjátok,én sem tudom hogy lehetek ennyire hülye.

2010. júl. 10. 07:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, ha bevetted idöben - márpedig igen - akkor toábbra is véd a gyógyszer.
2010. júl. 10. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:
én 2őt hagytam ki nem voltam bent a 12 órába(13 14 óra volt) és megjött szóval nyugi nem lesz gond!!
2010. júl. 10. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
jaj bocsi:Smost vettem észre mit irtam:Snem kell gumit használni véd a gyógyszer!(mi nem használtunk és féltem h nem fog megjönni mert együtt voltunk utána de nem lett gond)utolsó voltam
2010. júl. 10. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:
A 12 óra egy olyan tartomány, amíg egész biztosan nincs baj. Szóval ha egyetlen perccel is belül voltál, akkor egész biztosan megnyugodhatsz. És nem kell átmenetileg sem más védekezés.
2010. júl. 10. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!