Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek akik még nem szültek és nem is akarnak, milyen fogamzás gátlási módszerek vannak?
Figyelt kérdés
Az óvszerről és a fog.gátló tabiról tudok, de az előbbi kényelmetlen, az utóbbi meg veszélyes és káros. Ezen a kettőn kívül keresek biztonságos módszert, ami viszonylag hosszútávú és szeretkezés közben nem kell vele foglalkozni (mint pl óvszernél a felhúzás, engem lelomboz és kizökkent) Azok a módszerek nem érdekelnek amik azoknak vannak akiknél nem baj ha "becsúszik" a baba.
19L
2019. jún. 25. 19:04
1/9 anonim válasza:
Ki mondta neked, hogy veszélyes és káros???
21L
2/9 anonim válasza:
A tabletta nem káros, nagyjából 3 éve szedem és semmi panaszom nincs rá. Ettől függetlenül van gyűrű vagy spirál is. De menj el a nogyogyaszhoz és majd ő minden lehetőséget elmond.
3/9 A kérdező kommentje:
A gyűrű macerás a spirál meg csak gyermekes nőknek ajánlott(legalább is ezt olvastam). Egyébként tucatnyi cikk és videó van, az meg köztudott hogy csökkenti a libidót, én meg alapból sem vagyok nagy étvágyú.
2019. jún. 25. 19:38
4/9 anonim válasza:
A tucatnyi cikk és videó helyett inkább hallgass az orvosokra akik értenek is hozzá...
5/9 A kérdező kommentje:
Na pont erről is néztem videókat, hogy mennyire is értenek hozzá... a tapasztalatok is sok esetben negatívak.
2019. jún. 25. 19:55
6/9 A kérdező kommentje:
De a kérdés nem erról szól
2019. jún. 25. 19:55
7/9 anonim válasza:
Anyámék orvosként nem ajánlják túlzottan a tablettákat...
8/9 anonim válasza:
spiralom van nem szultem... csak hat draga
9/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező. Már van olyan sprial ami kifejezetten olyanoknak van akik nem szültek 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!