Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel már kb 3-4 hónapja használjuk a Pharmatex hüvelytablettát és az utúbbi időben az aktus közben égő,csípő érzést tapasztal. Előfordult már mással is?
Figyelt kérdés
Ez sajnos teljesen elrontja az együttlétünket annyira,hogy egyből abba kell hagynunk,mert nagyon csípi,"égeti".
Gyógyszert nem akar szedni,azt mondja,h fél az ilyenektől és nem akar meghízni,akár milyen kicsi is a hormon tartalma a fogamzásgátlónak,
az óvszer megint nem oké.
Mit tudnátok javasolni?
Köszönöm a válaszokat.
2008. nov. 12. 23:17
11/15 anonim válasza:
"Fogamzásgátló tabletta csak étvágyat csinál. Szóval ha eszel akkor,amikor éppen rádjön az ehetnék ,akkor gondolom ,hogy hízol 10kg-ot.
Meg kell állni,hogy ne egyél többet ,mint eddig.ennyi"
MINDENKIRE máshogy ha a fog.gátló! nekem például elveszi az étvágyam.......
12/15 anonim válasza:
Én is le lettem pontozva.BIZTOS NEM TETSZETT A KÉREZŐNEK A GUMI TÉMA!!!!!
13/15 anonim válasza:
Nem feltétlen a kérdező pontoz le. Sajnos nagyon sokszor tapasztaltam, ha válaszolok a kérdező extra leírja, hogy nagyon hasznos volt a válasz köszöni, hanem a sok másik 600 barom, aki erre jár és úgy gondolja, hogy nem hasznos, még ha a kérdezőnek tökéletes is... Sajnos ez van ezen az oldalon...
14/15 A kérdező kommentje:
Nah most juttom megint ide!
Nem én pontoztalak le.
Egyébként írtam már akkor,amikor a kérdést feltettem,
hogy az óvszer nem oké,különböző okok miatt....
2008. nov. 17. 17:40
15/15 anonim válasza:
Kérdező, nagyon régi kérdés, de végül mi mellett döntöttél? Én is keresek most más megoldásokat, mint a bogyó, párom meg nem szereti az óvszert sajnos, de nem kényszerítene sosem gyógyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!