Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális ez 4 hónap után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez 4 hónap után?

Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Egyáltalán nem védekezünk, de mindig időben kihuzza. Mondtam neki, hogy iratok fogamzásgátlót, de mondta, hogy ő nem szeretne, mert ha jön a gyerek akkor úgy is fog jönni.. Csak én gondolom, hogy ez nem normális?
2019. jún. 21. 09:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem csak te.
2019. jún. 21. 09:38
 2/13 anonim ***** válasza:

Jézusom!

És te mersz vele szexelni!?

Én se gondolom normálisnak!

2019. jún. 21. 09:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Aha, szóval natúrba nyomjátok és a csávó úgy van vele, hogy neki aztán mindegy, hogy felcsinál-e vagy sem?

Mégis hány évesek vagytok? El tudnátok tartani egy gyereket? Mert így garantált, hogy egy éven belül teherbe esel! Elég egyszer a "bocsi, nem vettem ki időben".

2019. jún. 21. 10:45
 4/13 A kérdező kommentje:

Ő 31 én meg 23

Igen, valószínűleg el tudnánk tartani egy gyereket.

2019. jún. 21. 10:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Neki azért jobban ketyeg a biológiai óra, semmi csodálkoznivaló nincs abban, ha szeretne már, kérdés, te szeretnél e és ettől az embertől. Nem kell azt az orrára kötnöd, ha fogamzásgátlót szedsz, ez őt semmiben nem érinti negatívan, viszont megszülni és felnevelni neked kell.
2019. jún. 21. 11:25
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"Nem kell az orrára kötnöd..."

Elég aljas dologról írsz!

2019. jún. 21. 11:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi benne az aljas, nem akar gyereket, ennyire egyszerű. Ha a férfi sem akarna, óvszert használna vagy nem tiltakozna a fogamzásgátló ellen. Nem a férfi fogja megszülni, nem annak kell felnevelnie és az lesz egyedülálló szülő 23 évesen.
2019. jún. 21. 11:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért ha egy kapcsolatban nem lehet megbeszélni, hogy akarnak-e gyereket vagy sem, az már régen rossz!
2019. jún. 21. 12:04
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó mondatodban van igazság. De hogy úgy szedjen fogamzásgatlot, hogy a pasi elől titkolja az aljas dolog. Mi van, ha úgy értette a pasi, hogy ha jönnie kell úgy is jönt, hogy akkor felnevelik?

Ezt nekik kellene letisztázni, hogy ez e a helyzet, igy értette e.

Ha nem. A kérdező nem akarna, pasi se akar gumit akkor se az a megoldás egy kapcsolatban hogy a háta mögött elkezd tablettát szedni.

Amúgy irja a lány, hogy feltudnák nevelni. Nem azt vettem észre, hogy hevesen tiltakozik ellene.

De ezt meg KELL beszélniük ahogy irtam.

Nem, hogy az ő teste, neki kell felnevelnie. Ez nagyon rossz szöveg.

Ha eldöntötték hogy mindketten akarnak, akar úgy is, hogy "megesik" onnantól nincs tied, enyém.

A masik fele. Neki kell felneveli. Akkor ne vállaljunk gyereket, mert lehet meghal valamelyikük, elhagyjak egymást és akkor neki kell felnevelni aki egyedül maradt a gyerekkel?

2019. jún. 21. 12:05
 10/13 anonim ***** válasza:

"Csak én gondolom, hogy ez nem normális?"

Idézek a kérdésből, miért szerepelne ez benne, hogy ha annyira akarna gyereket. Másfelől ahhoz a férfinak az ég adta világon semmi köze, hogy a nő szed e fogamzásgátlót, vagy nem, egyéni döntés. Persze, közölheti, de semmi köze hozzá, különben úgy tekintenénk a nőre, mint valami tenyészállatra, aki akkor szül gyereket, ha a férfi éppen úgy akarja.

Röviden egyébként, csak hogy a kérdésre is érkezzen válasz: Nem, nemcsak te gondolod így kedves kérdező, ez valóban nem normális.

2019. jún. 21. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!