Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez 4 hónap után?
Jézusom!
És te mersz vele szexelni!?
Én se gondolom normálisnak!
Aha, szóval natúrba nyomjátok és a csávó úgy van vele, hogy neki aztán mindegy, hogy felcsinál-e vagy sem?
Mégis hány évesek vagytok? El tudnátok tartani egy gyereket? Mert így garantált, hogy egy éven belül teherbe esel! Elég egyszer a "bocsi, nem vettem ki időben".
Ő 31 én meg 23
Igen, valószínűleg el tudnánk tartani egy gyereket.
"Nem kell az orrára kötnöd..."
Elég aljas dologról írsz!
Utolsó mondatodban van igazság. De hogy úgy szedjen fogamzásgatlot, hogy a pasi elől titkolja az aljas dolog. Mi van, ha úgy értette a pasi, hogy ha jönnie kell úgy is jönt, hogy akkor felnevelik?
Ezt nekik kellene letisztázni, hogy ez e a helyzet, igy értette e.
Ha nem. A kérdező nem akarna, pasi se akar gumit akkor se az a megoldás egy kapcsolatban hogy a háta mögött elkezd tablettát szedni.
Amúgy irja a lány, hogy feltudnák nevelni. Nem azt vettem észre, hogy hevesen tiltakozik ellene.
De ezt meg KELL beszélniük ahogy irtam.
Nem, hogy az ő teste, neki kell felnevelnie. Ez nagyon rossz szöveg.
Ha eldöntötték hogy mindketten akarnak, akar úgy is, hogy "megesik" onnantól nincs tied, enyém.
A masik fele. Neki kell felneveli. Akkor ne vállaljunk gyereket, mert lehet meghal valamelyikük, elhagyjak egymást és akkor neki kell felnevelni aki egyedül maradt a gyerekkel?
"Csak én gondolom, hogy ez nem normális?"
Idézek a kérdésből, miért szerepelne ez benne, hogy ha annyira akarna gyereket. Másfelől ahhoz a férfinak az ég adta világon semmi köze, hogy a nő szed e fogamzásgátlót, vagy nem, egyéni döntés. Persze, közölheti, de semmi köze hozzá, különben úgy tekintenénk a nőre, mint valami tenyészállatra, aki akkor szül gyereket, ha a férfi éppen úgy akarja.
Röviden egyébként, csak hogy a kérdésre is érkezzen válasz: Nem, nemcsak te gondolod így kedves kérdező, ez valóban nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!