Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jangee mellékhatások?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jangee mellékhatások?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 napja váltottam orvos javaslatára Dienille fogamzásgátlóról Jangeera. Azonban valószínűleg migrénes fejfájást és látászavart okoz, mert azóta elég rosszul vagyok és másra nem tudok tippelni, pláne, hogy a betegtájékoztatóban is szerepel. Amint tudok elmegyek orvoshoz, azonban addig az lenne a kérdésem, hogy 4-5 szem után semmiképp se hagyjam abba ilyen mellékhatások mellett se, ugye? Őszintén nem sok kedvem van így szedni még pár napig se, hogy néha homályosan látok és szörnyen fáj a fejem, de a ciklusomat sem akarom felborítani.

Mit javasoltok?

2019. jún. 18. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a papírt ami a gyógyszeres dobozban van, hogy mi a mellékhatása stb...
2019. jún. 18. 21:38
 2/8 A kérdező kommentje:
A látászavart és a migrénes fejfájást a sztrók tünetei között írja, szóval nem túl megnyugtató...
2019. jún. 18. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:
tuti szar lesz, ha igy hagyod abba, de inkabb legyen zavaros ciklusom egy evig, mint hogy sztrokot kapjak. szerintem ne varj vele, ez borzaszto durva mellekhatas
2019. jún. 18. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
2019. jún. 19. 13:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál és hálistennek “csak” migrén. Természetesen a fogamzásgátló okozza, de még hátha hozzászokik a szervezetem... :/
2019. jún. 20. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A fogamzásgátló egyik gyakori mellékhatása, hogy migrént okoz. Ez nem feltétlenül áll kapcsolatban a sztrókkal, de valószínű, hogy ha ilyen erős tüneteid vannak tőle, az nem múlik el az első levél alatt. Me kínozd magadat feleslegesen. Rengeteg féle fogamzásgátló létezik, különféle hormontartalommal.

Én is tapasztaltam, hogy míg az egyik típus komoly mellékhatásokat okozott, másikat probléma nélkül tudtam szedni évekig. Minél előbb kérj másikat.

2019. jún. 21. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem kínoznám magam.

Szerencsére sosem volt migrénem, de 4 évig szedtem én is a Jangee-t. Nekem 3 év után lettek kínzó mellékhatásai, pl. állandó viszkető, égő érzet odalent, farkaséhség, 0 libidó. Végül nehéz döntés árán, de abbahagytam.

2019. jún. 24. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, orvos javaslatára abbahagytam!
2019. júl. 9. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!