Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ebből baj? Fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből baj? Fogamzásgátló probléma!

Figyelt kérdés
Tobb mint 1 éve szedek fogamzásgátlót. Utoljára szex a párommal 5 napja volt. Tegnap vettem be az új levél első szemét. Viszont nagyon lebetegedtem és tegnap óta egy algopyrint, egy wick megfázás elleni italport és rengeteg strepsylst bevettem. Próbáltam úgy intézni, hogy legalább két óra legyen a gyógyszerek és a fogamzásgátló bevétele között. Gondoltam alkalmaznék kiegészítő fogamzásgátlást a továbbiakban, de nem tudom amúgy lehet e bármi problémám, mert visszamebőleg nem telt el 1 hét az aktus óta és az első szem gyógyszert vettem be tegnap.

2019. jún. 14. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
5nap alatt már régen kijott beloled a “cucc” +egyik gyógyszer sem befolyásolja a gyógyszer működését tudtammal. Ha nagyon izgulsz használjatok kiegészítőt, de a tabletta is ved elvileg
2019. jún. 14. 15:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyik sincs hatással a fogamzásgátlóra, nem szükséges kiegészítő védekezés. De ha ettől nyugodtabb vagy, akkor használjatok a betegséged ideje alatt óvszert.
2019. jún. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!