Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lecsúszik az óvszer bármilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lecsúszik az óvszer bármilyen méretet próbálok, miért?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi lehet a baj bármekkora méretről van szó,lecsúszik. Pedig ma végre megtörténhetne a nap amire vártam, de próbálgattam az összeset és lecsúszik.

Lehetséges lenne hogy nincs rám megfelelő méret?

Vagy az lenne a baj hogy túl hosszú a fitymám és rövid a fitymafékem?

2019. jún. 14. 06:14
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Fitymaszukuleted lehwt.
2019. jún. 14. 06:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valami nem kerek... ugye tudod, hogy az óvszert lehúzott fitymával és merev állapotban kell felrakni!? Sőt megfelelő mérető óvszer esetén ahogy rakod fel már tolja is hátra a fitymát. Vegyél kisebb óvszert 52-eset vagy ksiebbet.
2019. jún. 14. 06:45
 3/7 A kérdező kommentje:
lehúzatam teljesen a fitymám és merev állapotban raktam fel, de hogy mondja a "lökéseknél" ugyanúgy belepi a makkom és merev állapotban raktam fel (masculant használtam az volt a legkisebb) (mindenképp nagyon kics kicsi, átlag alatti a péniszem, de ezen sajnos nem tudok változtatni :( 13/3,6)
2019. jún. 14. 07:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nagy rád az óvszer. Sajnos nem tudom, hogy van-e az 52-esnél kisebb. Nekem az jött be.

A 65-ös rólam is lecsúszott.

2019. jún. 14. 07:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Szóval, ha nincs nagyobb vagy kés alá fekszem, vagy lehet hogy elkapok valamit ://
2019. jún. 14. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézegesd milyen méretek vannak. Lehet hogy van 52-esnél kisebb is. Ne legyél már értetlen....
2019. jún. 14. 07:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezekhez hasonlokat keress:

[link]

2019. jún. 14. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!