Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom végig görgetni a kotont a péniszemen, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
A pénisz feléig könyedén lecsuszik, de tovább már nem akar haladni, h tudnék ezen változtani?2019. jún. 7. 08:00
1/9 A kérdező kommentje:
Nem forditva huzom, ez biztos!
2019. jún. 7. 08:16
2/9 anonim válasza:
Ha nem fordítva próbálod, akkor meg nem igazán lehet elrontani.
De ha ennyire nem megy, keress a neten videókat és nézd meg hogy csinálják, mert így nem lehet megmondani mit csinálsz rosszul.
3/9 Gyépésmérnök válasza:
Kétszer olyan hosszú a farkad mint a szabvány óvszer.
Ugye, ezt akartad hallani?
4/9 anonim válasza:
Túl vékony a kukacod..... jobb ha a perner csinálja és szájjal. :) nekem már volt :)
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyobb gumi volt a megoldás, de persze attól függ te miért nem tudod. Nekem a makkom után nagyon feszült.
6/9 anonim válasza:
Egyszer nekem is nehezen ment. De aztan sikerult es legalabb nem csuszott le
7/9 Gyépésmérnök válasza:
Rögzítsd kötegelővel :)
8/9 anonim válasza:
Velem is megtörtént. Szerintem nem egyenletesen volt felgördítve gyárilag, vagy nem volt síkosítós egy darabon, passz. Volt, hogy a sok vacakolás miatt lankadtam le sajnos. Többek között ezért utálom.
9/9 anonim válasza:
Mysize óvszer márkát ajanlom ha a meret miatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!