Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam és nem tudom mit csináljak?
Elvesztettem a fejem és kíváncsiságból az előjáték közepette még mielőtt feltettem volna a gumit, kétszer beraktam a péniszem barátnőmbe.
Tudom hogy előváladéktól is teherbe lehet esni,és nem tudom hogy érdemes e venni esemény utáni tablettát,vagy pedig ezalatt a pár másodperc alatt úgyse történhet semmi?
Amúgy #2-es elmondta, hogy a fejed fontosabb, mint a ... szóval gondolkodhatnál is.
#3-es szép latin szavakkal megfogalmazta, hogy annyira nem kell parázni, de az óvatosság nem árt!
Köszönöm a válaszokat!
Megkérdeztem több embert is és nem gondolom hogy teherbe esett volna ennyitol
Megvárjuk hogy megjön e neki,ha igen akkor azért egy kicsit megnyugszom
A #3 érvei igazak - egyet kivéve. Az előváladék mindig tartalmazhat spermiumokat, mivel a termelődés folytonos, és az ondóvezetékből a szexuális izgalom hatására kisebb mennyiség ürülhet. A legfrissebb kutatások szerint a spermaszám egyénfüggő, van akinél nulla, van, akinél meglepően magas (több százezer).
Ezzel együtt, ha a peteérés már megtörtént (kb. a ciklus közepén, és a legtöbb nő érzi, tudja, mikor van), vagy pár nappal a havi vérzést követően a terhesség csaknem kizárt. Az esemény utáni tabletta sem teljesen biztos, előfordul, hogy hatástalan marad, szóval valódi száz százalékos biztonság amúgy se létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!